NAVŽDY SPOLU

Alexa Riley

Od túžby po nej ma bolí každá bunka v tele, skôr ako prehovorí. Je absolútne dokonalá, no neviem, či si aj ona myslí to isté o mne. Pošúcham si sluchy a premýšľam, prečo som uviazol v priateľskej zóne, z ktorej sa nedá vyjsť.“

Jordan Chen. Introvertný, uzavretý muž, ktorý má pod palcom bezpečnosť v technologickom oddelení spoločnosti Osbourne. Je málo komunikatívny, alebo skôr len málo spoločenský. Okrem pár ľudí sa s nikým veľmi nedáva do reči.
Keď však osud zasiahne, niečo sa v ňom zlomí a jeho osudom je krásna Jay.

Jay Rosová pracuje ako asistentka Milesa Osbourna. Je naplno ponorená a zapálená pre svoju prácu, ktorá ju napĺňa. Aj ona podobne ako Jordan veľa ľudí vo firme bližšie nepozná. Ako asistentke jedného z najvyšších zástupcov firmy sa jej ostatný skôr vyhýbajú. Napriek tomu, čo sa pracovnej stránky týka, vždy sa jej podarí získať to, čo potrebuje.
Nemá veľké skúsenosti s mužmi. Priateľstvo, ktoré jej Jordan ponúka ju poteší a s radosťou ho prijíma. Aj ona, podobne ako Jordan si uvedomuje zvláštne napätie, ktoré medzi nimi panuje.

„Vyžaruje medzi nami teplo, vášeň. Začalo sa to ako nebadané priateľstvo, ale vietor sa zmenil a hlboko v nás čosi horí. Nechcem to uhasiť priskoro.“

Napriek tomu, že kniha Navždy spolu je voľným pokračovaním kníh Pre ňu všetkoJedine tvoja, vôbec neprekáža, ak ste ich predtým neprečítali a siahnete rovno po tejto. Osudy hlavných hrdinov v jednotlivých knihách na seba priamo nenadväzujú, môžete sa preto bez obáv ponoriť do príbehu a naplno si ho užiť.

Príbeh Jordana Chena a Jay Rosovej prináša romantický pohľad na to, ako za pár krátkych chvíľ dokážeme nájsť svoju spriaznenú dušu. Človeka, pri ktorom stačí jediný pohľad a vy zrazu viete, že on je ten pravý. Netušíte ako a už vôbec nie prečo. Jednoducho to viete.
Presne to cítil Jordan, keď prvý krát zbadal Jay.

S Jay a Jordana sa sprvu stali veľmi dobrý priatelia, no obaja tušili, že je v tom niečo viac. Teda pravdupovediac, Jay to tušila a Jordan to už vedel.
Veľmi sa mi páčilo, ako sa Jordan pri Jay osmelil. Už to viac nebol ten zdržanlivý, tichý chlapík z technického. Láska, ktorú k Jay cítil ho menila. Alebo to možno ani nemusela byť zmena, ako taká. Možno vo svojom vnútri bol vždy taký, akurát predtým nemal tu správnu osobu, ktorá by stála za to, aby to zo seba dostal na povrch.

Ako to už býva zvykom, ani príbeh Jordana a Jay sa nezaobišiel bez komplikácií.
Jay sa stala obeťou mocných nepriateľov, ktoré veľká a úspešná firma, ako tá, v ktorej obaja pracovali, má bohužiaľ neúrekom. Jordan je rozhodnutý urobiť všetko preto, aby svoju osudovú lásku našiel, priviedol v bezpečí domov a už nikdy nedopustil, aby jej ktokoľvek ublížil.

Kniha Navždy spolu nám prináša veľmi pekný, romantický, skoro až rozprávkový príbeh, ktorých, aspoň podľa mňa, v živote nikdy nie je dosť.

„Zatiaľ si ma nevšimla, ale do môjho života akoby sa vrútili cunami. Ako to, že ona nič nevidí? V jednej chvíli som bol normálny Jordan ako vždy. A zrazu sa objavila ona. Spojila ma s ňou akási neviditeľná niť a navždy zmenila môj život. Vnútri som sa geneticky pretransformoval na muža, ktorý patrí jedine jej.“

O autorke:

Alexa Riley je pseudonym autorskej dvojice – Melissy Kingovej a Ley Robinsonovej. 
Patria medzi najpredávanejšie autorky. Doteraz napísali viac ako tridsať kníh.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *