PRE ŇU VŠETKO

Alexa Riley

Znovu pozriem do jeho zafírových očí a strácam sa v nich. Akoby som sa ocitla v strede tornáda. Lenže neviem, či on je ten víchor, ktorý spôsobí spúšť, alebo či je pokojný stred, čo ma ochráni.“

Neviem si pomôcť, no takéto príbehy mám veľmi rada.
Príbeh lásky, poprepletaný, nie vždy príjemnými, životnými príbehmi hlavných hrdinov, ktorý nájdu svoju spriaznenú dušu, svoju osudovú lásku.
Kniha Pre ňu všetko je druhou knihou, ktorú od dua autoriek čítam a po knihe Navždy spolu, ktorá je voľným pokračovaním tohto príbehu ( a recenziu na ňu som vám už dávnejšie napísala ) som tušila, čo očakávať. 
Čakala som, že sa mi kniha bude páči, nakoľko sa mi páčila aj tá predošlá a veru, tak aj bolo.

„ ….. ľúbil som ťa od prvej sekundy, ako som ťa zbadal. Od toho dňa som nezaváhal a vedel som, že raz budeš moja. Možno som kráčal inou cestou ako ostatný muži, ale nezmenil by som na nej nič, keďže ma viedla k tebe.“

Kniha Pre ňu všetko je erotickým románom, u mňa teda romanticko-erotickým a obsahuje množstvo intímnych scén, možno trochu viac, ako to býva pri iných obdobných knihách, no nakoniec aj o tom to predsa je a za mňa tam toho bolo tak akurát.
Nechýbali vtipné rozhovory, či myšlienky hlavných hrdinov, čo krásne dotváralo dej a odľahčovalo príbeh.
Dej sa posúval plynulo, nebolo tam nič navyše a zároveň mi v príbehu ani nič nechýbalo. Čítalo sa to výborne.
Na príbeh Mallory a Milesa sa, tak ako vlastne na všetky príbehy, dá dívať z viacerých uhlov. Na jednej strane nám môže Milesovo správanie pripadať zvrátené a to Malloryne veľmi naivné (viac vám prezradiť nemôžem, inak by som vás pripravila o dôležitú časť ich osudov) a priznám sa, že miestami som zdieľala podobný pocit, no ako som za viac začítala, určité okolnosti a veci som začala vnímať úplne inak. Začala som chápať, prečo robili to čo robili a aj to, čo ich k tomu viedlo a aké silné to bolo.

Pre milovníkov tohto žánru, určite vrelo odporúčam. Ja som si knihu užila.
Rozpísala by som vám aj podrobnejšie svoje pocity, no na to by som musela naznačiť viac z deja a to nechcem. Povedala som si, žiaden spoiler : ) 

Poviem vám však niečo, v čo verím nie len v knihách ale aj v reálnom živote a to, že tá práva osudová láska všetko zlé prekoná.

„Obaja akoby sme boli uzamknutí v neviditeľnom objatí a končeky jeho prstov putujú po mojom zápästí.
Nenápadne ich tam necháva a znova sa na mňa usmeje.

Úsmev tohto muža by dokázal zbúrať aj budovu.“

O autorke:

Alexa Riley je pseudonym autorskej dvojice – Melissy Kingovej a Ley Robinsonovej. 
Patria medzi najpredávanejšie autorky. Doteraz napísali viac ako tridsať kníh.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *