Letný rereading

Ahojte, moji drahí knihomoli. : )

Prišlo leto, kedy si doprajeme trocha voľna a oddychu a práve to je čas, kedy ja dám voľno novým knihám a vrátim sa k mojim obľúbeným príbehom z pred niekoľkých rokov.
Je čas na rereading. : )

Niektorí si možno povedia „načo, veď si to už raz čítala a je toľko skvelých kníh, po ktorých môžeš siahnuť“.
Súhlasím s tým, že kníh, ktoré sa oplatí prečítať je nespočetne veľa a stále nám pribúdajú ďalšie a ďalšie a klamala by som, ak by som tvrdila, že aj práve teraz ich v hľadáčiku nemám niekoľko. Je ich dosť a už sa na ne teším.
Zároveň sa však aj teším, znova sa ponoriť do príbehov, ktoré už poznám, a ktoré ma očarili natoľko, že im veľmi rada budem venovať čas a možno niekedy, o ďalších pár rokov, opäť.
Som typ človeka, ktorému nerobí problém počúvať dookola jednu pieseň, pozrieť si aj stokrát obľúbené filmy a siahnuť, s odstupom času, po prečítanej knihe bez toho, aby sa mi to omrzelo. (Teda aspoň zatiaľ sa to ešte nestalo : D )

Nápad na tento letný re-reading som dostala, keď som si prezerala a usporadúvala knihy v čítačke. Keďže som pred rokmi čítavala viac e-knihy, nazbieralo sa mi ich tam pomerne dosť. Avšak dnes, keď som radšej zato, mať knihu aj fyzicky doma, mám stále väčšiu chuť, dokúpiť si ich postupne všetky a mať ich uložené, medzi ostatnými, vo svojej knižnici. Zatiaľ sa však uspokojím s pripomenutím si niektorých z príbehov opätovným čítaním. Patria medzi ne aj tie, ktoré spôsobili, že som si zamilovala romantické a romanticko-erotické príbehy, ktoré čítam do dnes.
Uvidíme, koľko voľného času sa mi počas leta naskytne a koľko toho stihnem prečítať a naplniť tak svoj predbežný plán, do ktorého patria:

Sylvain Reynard so sériou Gabrielovo inferno
Christina Lauren a jej Božský bastard a Božský cudzinec (smutne hlásim, že ďalšie nemám zakúpené a musím to čo najskôr zmeniť)
C.C. Gibs a séria Všechny jeho touhy.

Všetko sú to príbehy, ktoré sa mi nesmierne páčili a veľmi sa na ne teším.
Teším sa aj na recenzie, ktoré vám po prečítaní napíšem, keďže ich prvé čítanie som absolvovala v dobe, kedy som ešte recenzie a bookstagram neriešila. : )
Už teraz vám však môžem dať svoje odporúčanie na každú jednu zo spomenutých kníh.

Verím, že som vám dala pár dobrých knižných typov, a že v prípade, že sa pre niektorú z nich rozhodnete, bude sa vám páčiť.
Nech už v lete plánujete čítať čokoľvek, prajem vám príjemne strávený čas a šťastnú ruku na tie najkrajšie príbehy. 🤍

Lost in Tales

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *