ROZHODNUTIE

 Michaela Zamari

„V skutočnosti nikdy nebudem nikomu patriť väčšmi ako Tebe … „

Wau, wau a ešte raz wau.
Krásna obálka a zaujímavá anotácia ma presvedčili, zakúpiť si túto knihu a dobre som urobila.
Knihu som doslova zhltla za dva dni. Tento príbeh ma od prvých riadkov vtiahol do deja a zvedavo som otáčala stránku za stránkou.
Príbeh Raven a Wyatta je plný napätia, akcie, tajomna, dobre som sa na pár scénach zasmiala, ale čo je pre mňa dôležité, bolo cítiť tú chémiu a iskru medzi hlavnými postavami aj napriek tomu, čo ich vlastne spojilo. Bola tam cítiť láska a množstvo emócií, ktorými si hrdinovia prechádzali.

„Možno to nechcel, možno som to nechcela ja.
A možno sme si iba absolútne zbytočne namýšľali, že nad tým máme nejakú moc.“

Postava Raven mi príde ako cieľavedomá, no zároveň citlivá žena, ktorá sa však musela zoceliť a s láskou sa stará o svojho mladšieho brata. Môže niekomu pripadať ľahkovážna, no povedzme si, že nikdy nevieme ako sa my sami v rozličných situáciách zachováme, až kým ich na vlastnej koži nezažijeme.

Pri Wyattovi som si zo začiatku hovorila, prečo je pre boha taký tajnostkársky, veď pravdou by sa veľa vecí uľahčilo, neskôr som však začala chápať túto jeho stránku.

„Niečo nás k sebe ťahalo a bolo to silnejšie ako naše svedomie.“

Ako dej naberal na obrátkach, lákalo ma to prečítať si posledné riadky a zistiť, ako to nakoniec celé medzi nimi dopadne, no našťastie som odolala. Nechcela som stratiť čaro toho skvelého pocitu, ktorý som pri čítaní knihy mala.
Veľmi sa mi páčilo, ako sa hlavné postavy postupne menili. Nemám však na mysli zmenu osobnostnú, pretože si myslím, že všetko to v sebe už dávno mali, akurát teraz našli osobu, pre ktorú sú ochotný urobiť čokoľvek.

V knihe nájdete veľmi pekné opisy miest, autorka píše pútavo, zaujímavo a čo je super, ani na chvíľu sa nestalo, že by som nejakú pasáž chcela preskočiť.

Musím povedať, že toto je skvelý autorkin počin a Miška Zamari na seba môže byť právom hrdá. Je to výborná kniha, so zaujímavým príbehom, ktorý vás pohltí a vy nebudete chcieť prestať čítať.
Samú seba som chvíľu karhala za to, prečo som po knihe nesiahla už o čosi skôr no po dočítaní som zároveň aj rada, že som ju čítala až teraz. Čoskoro tu máme pokračovanie a aspoň na neho nemusím dlho čakať, pretože sa na ďalšiu knihu od autorky nesmierne teším.

„Rozhodnutie niekedy trvá menej než sekundu,
no môže mať silu prírodnej katastrofy.
Ale bez rozhodnutí, by život nestál za to.“

O autorke:

Michaela Zamari
Slovenská autorka, ktorá na knižný trh vstúpila s príbehom Šéf môjho šéfa, v roku 2017, ku ktorému napísala aj pokračovanie s názvom Šéfom môjmu šéfovi.
Jej ďalšími knihami sú Posledný džentlmen, román Osud nevyjednáva a eroticko-romantický príbeh s názvom Rozhodnutie (o ktorom je aj táto recenzia), ku ktorému autorka napísala aj pokračovanie s názvom Priznanie.  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *